اکبر جوجه

 

 

موادلازم:

جوجه ب وزن ۹۰۰

نمک وفلفل و زردچوبه
ابلیمو
رب انار

روغن‌مایع
کره یا روغن محلی

( در دستور قدیمی روغن نباتی هم استفاده میشود)

طرزتهیه:

ازشب قبل جوجه رو داخل ابلیمو و نمک وفلفل و زردچوبه بخوابانید تا کاملا مزه دار شوند.
بعد جوجه هارو داخل قابلمه ای گذاشته و داخلش اب میریزیم تاجایی ک روی جوجه هارو بپوشونه
وحدود ۱۵ دقیقه میزاریم روی حرارت تا کاملا بجوشه
بعد از این تایم جوجه هارو داخل صافی گذاشته تا تمام ابش کاملا خالی بشه

بعد داخل قابلمه ای روغن مایع و کره یا روغن حیوانی زیاد ریخته و جوجه هارو باحرارت ملایم تاخوب مغز پخت بشن.

(حدود یک ساعت)

و در آخر رب انار رو کمی نمک وفلفل اضافه کرده وروی حرارت باروغن جوجه ای ک سرخ کردیم تفت میدیم ودرکنار جوجه ها بعنوان سسش استفاده میکنیم.