خوراک جگر مرغ

مواد لازم برای تهیه خوراک جگر مرغ

جگر مرغ نیم کیلو
پیاز دو عدد
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
فلفل دلمه (اختیاری) یک عدد

طرز تهیه:

  •  جگر مرغ را بدون خردکردن به مدت ۲ تا ۳ دقیقه داخل آب‌جوش بیندازید و سپس آبکش کنید و اجازه دهید خنک شود. این کار باعث می‌شود هنگام سرخ‌شدن له نشود.
  • پیاز خلالی را با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند.
  • در صورت تمایل یک فلفل دلمه‌ای متوسط را نیز خلالی خرد کرده و با پیاز تفت دهید. 
  • کمی پودر زردچوبه و فلفل اضافه کنید و تفت دهید.
  • رب‌گوجه‌فرنگی را نیز اضافه کنید.
  • مقدار کمی آب‌جوش روی آن‌ها بریزید و اجازه دهید سس به جوش بیاید.
  • جگر خردشده را به سس اضافه کنید و تفت دهید و چند دقیقه‌ای درب ظرف را ببندید تا جگر پخته شود.

این خوراک را با نان باگت و یا نان لواش به همراه خیارشور و سیب زمینی سرخ شده، می توان میل کرد.