- جگر مرغ را بدون خردکردن به مدت ۲ تا ۳ دقیقه داخل آبجوش بیندازید و سپس آبکش کنید و اجازه دهید خنک شود. این کار باعث میشود هنگام سرخشدن له نشود.
- پیاز خلالی را با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند.
- در صورت تمایل یک فلفل دلمهای متوسط را نیز خلالی خرد کرده و با پیاز تفت دهید.
- کمی پودر زردچوبه و فلفل اضافه کنید و تفت دهید.
- ربگوجهفرنگی را نیز اضافه کنید.
- مقدار کمی آبجوش روی آنها بریزید و اجازه دهید سس به جوش بیاید.
- جگر خردشده را به سس اضافه کنید و تفت دهید و چند دقیقهای درب ظرف را ببندید تا جگر پخته شود.
این خوراک را با نان باگت و یا نان لواش به همراه خیارشور و سیب زمینی سرخ شده، می توان میل کرد.