سالاد تبوله

 

مواد لازم:

بلغور گندم ۱ پیمانه
خیار دو عدد متوسط
گوجه دو عدد متوسط یا چند عدد گیلاسی
جعفری ساتوری ۲/۳ پیمانه
نعنا ساتوری ۱/۳ پیمانه
سیر یک حبه
پیازچه ۲ عدد ساتوری شده
لیمو ترش تازه دوعدد و یا ۳-۴ قاشق آب لیمو ترش
روغن زیتون نصف پیمانه
نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهيه:

اول بلغور گندم رو در آب جوش خيس كنيد(نيازي به پختن نيست،دو سه ساعت در آب جوش خيس بخوره كافيه و نرم ميشه،البته آگه مال امسال باشه)
داخل آبكش بريزيد و بذاريد كامل آبش بره.
داخل كاسه:جعفري ساطوري، نعناع و پيازچه نازك حلقه حلقه شده، گوجه فرنگي سفت و خیار كه ريز خرد كرديد+بلغور رو مخلوط كنيد.
سس اين سالاد
روغن زيتون و سه ق آبليموي تازه و نمك و فلفل تشكيل شده. سس رو اضافه كنيد و ده دقيقه تا يك ربع داخل يخچال بذاريد و سرو كنيد.