سس سیر خامه ای

 

مواد لازم:

  • نصف لیوان باترمیلک
  • نصف لیوان سس مایونز کم‌چرب
  • یک و نیم قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه
  • دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان، رنده‌شده
  • دو قاشق مرباخوری سُس سویا کم‌سدیم
  • یک حبه سیر رنده شده
  •  نمک
  • پودر فلفل

دستور تهیه:

 نصف لیوان باترمیلک، نصف قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه یا سرکه سفید را به نصف لیوان شیر کم‌چرب اضافه کنید، هم بزنید و بگذارید ۵ دقیقه بماند. سپس باترمیلک آماده، مایونز، آب لیموترش، پارمسان، سس سویا، سیر، نمک و فلفل را در مخلوط‌کن کاملاً با هم ترکیب کنید.

روی سس را بپوشانید و دو روز در یخچال نگه دارید، سپس مصرف کنید.