۹۰ گرم کره
۵ گرم وانیل شکری(شکر دار)
۵۵ گرم شکر
۱ تخم مرغ
۵۰ گرم پودر فندق
۱۱۰ گرم آرد
۲۵ گرم پودر کاکائو
کرم شکلاتی-فندقی:
۹۰ گرم شکلات تلخ (دوس ندارین شیری بزنین)
۶۰ گرم کره
۱۱۰ گرم کرم فندق
کره، وانیل، شکر و تخم مرغ رو با همزن خوب بزنین، پودر فندق، آرد و پودر کاکائو رو اضافه کنین و ورز بدین. خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنین و هرکدومو، بین دو تا کاغذ روغنی بزارین و با وردنه، به کلفتی ۳ میلی متر باز کنین، بعد داخل یخچال، ۳۰ دقیقه استراحت بدین.بعد از یخچال دربیارین و با قالبهای بشکل گل و به اندازه ۴ سانتیمتر، ببرین، روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، با فاصله ۲ونیم سانتیمتر، بچینین، در فر گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۸ دقیقه بپزین.
برای کرم، شکلات رو آب کنین و بزارین سرد شه، بعد کره و کرم فندق رو رو اضافه کنید و خوب با همزن بزنین.
بعد از سرد شدن، با قیف ماسوره ستاره، روی نصف شیرینی ها کرم بزنین و نصف بقیه رو روشون بزارین ولی زیاد فشار ندید.