شیرینی رولت خامه‌ای

موادلازم:

۴عدد تخم مرغ
۱ پیمانه آرد
۱دوم پیمانه شکردانه ریز
بیکینگ پودر۱ق چایخوری
وانیل کمی
۱ق غذاخوری عسل
۳ق سوپخوری آبجوش
خامه به میزان لازم

طرز تهیه:

سفیده وزده رو جدا میکنیم اول سفیده رو خوب می زنیم تا پف کنه میزاریم یخجال حالا زرده وشکر ووانیل رو خوب میزنیم تا کش بیاد وتغییر رنگ بده بعد به ترتیب آب جوش رو اضافه وبعد عسل رو میزنیم وقتی مخلوط شدن آرد وبیکینگ پودر رو که ۳بار الک کردین رو میریزم وبا لیسک خوب هم میزنیم ودر آخر سفیده رو در سه مرحله اضافه میکنیم وبا لیسک به یک طرف و به صورت دورانی هم میزنیم ولی مخلوط شدن در قالب ۳۰×۴۰که کاغذ روغنی انداخته ایم میریزم وصاف میکنیم ودر فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۲۰ به مدت ۱۰دقیقه میپزیم .
بعد از پخت رولت روازفر بیرون میاریم وروش یه حوله ی تمیز میندازیم تاخشک نشه بعد از خنک شدن بر میگردونیم کاغذ رو جدا میکنیم وبا یه دستمال تمیز رول میکنیم ومیزاریم یخجال تاخودشو بگیره در این فاصله خامه رو آماده میکنیم رولت رو باز میکنیم خامه کشی میکنیم ،دوباره آروم آروم رول میکنیم وبرای یک ساعت داخل یخچال میزاریم تا خوب خودشو بگیره روی رولت رو هم به دلخواه تزیین میکنیم.