|
۴۵۰ گرم (یک پوند) |
|
با نام مستعار لوبیا Garbanzo) ۳۳۰) گرم (سه چهارم پوند) |
|
یک شاخه |
|
۲ شاخه |
|
۸–۱۰ حبه |
|
۱ عدد بزرگ |
|
یک شاخه |
|
اختیاری |
|
اختیاری |
|
۱ قاشق چایخوری |
|
(اختیاری، اگر فلافل تند مورد نظر است) |
|
۱ قاشق چایخوری |
|
۳ قاشق چایخوری |
باقلا و نخود را حداقل ۲۴ ساعت قبل در ظرفهای جداگانه خیس کنید. بعد از ۲۴ ساعت نخود و باقلا را آبکش کنید و بگذارید آب آن خوب برود. در صورتیکه باقلای خشک با پوست بود، پوست باقلا را بکنید. نخود و باقلا را درون غذاساز یا مخلوط کن ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.
تمامی مواد دیگر را درون غذاساز باهم مخلوط می کنیم. مایه را نیم تا یک ساعت در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد. سپس با دست یا با قاشق توپی بستنی مقداری از آن را گرد کرده درون روغنی که از قبل داغ شده است با حرارت متوسط سرخ کنید. سپس آن را بر روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود.