پن کیک سیب و دارچین

مواد اولیه:

۴ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه آرد
۱ پیمانه شیر
۳ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
۱/۲ قاشق چایخوری پودر دارچین
۲ عدد سیب
نوک قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه:

 قبل از شروع برای درست کردن مایه پنکیک فر رو روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنیم. حالا تخم مرغ ها رو داخل یه کاسه میشکنیم و با همزن دستی میزنیم تا یکدست بشن و از لختی دربیان.
بعد آرد، نمک و شیر رو به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و باز با همزن دستی میزنیم تا مایه یکنواخت بشه، حالا مایه ی پنکیک حاضره.
سپس سیب هارو پوست کنده و حلقه حلقه میبریم.کف قالبمون که باید نچسب باشه رو چرب میکنیم.مایه رو داخل قالب میریزیم.سیب های حلقه شده رو روی سطح مایه ی پنکیک پخش میکنیم.حالا شکر قهوه ای و دارچین رو هم روی سیب ها میپاشیم و قالبو برای مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر میذاریم تا خودشو بگیره و در نهایت برای ۵ دقیقه هم گریلو روشن میکنیم تا شکر روش آب بشه. برای تزیین از مربای سیب یا توت فرنگی خرد شده و موز و میوه های رنگی می توان استفاده کرد.