ابتدا پودر ژلاتین رو روی آب سرد بریزید و بذارید روی بخار کتری بصورت بن ماری.نسکافه و آب جوش رو مخلوط کنید. شیر ،شکر پودر کاکائو ،نسکافه و نشاسته ذرت رو در قابلمه مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بذارید و مدام هم بزنید تا به غلضت فرنی برسه.حالا کره رو اضافه کرده و هم میزنیم. شعله رو خاموش میکنیم و ژلاتین رو بهش اضافه و کاملا مخلوط میکنیم.ظرف مورد نظرمون رو کمی چرب میکنیم و مواد رو داخلش میریزیم وقتی از داغی افتاد میذاریم برای چند ساعت داخل یخچال تا ببنده و سپس تو ظرف دلخواهمون برش میگردونیم.