پیتزا مارگاریتا

مواد لازم برای تهیه پیتزا مارگاریتا

  • گوجه فرنگی سه عدد
  • ریحان تازه صد ۱۰۰ گرم
  • سیر ۲ تا ۳ حبه
  • پنیر پیتزا سیصد گرم
  • خمیر پیتزا
  • نمک

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

 گوجه ها را به شکل نگینی یا حلقه ای خرد کنید. سیر ها رو هم رنده میکنیم و به گوجه اضافه میکنیم. سپس ریحان تازه را خرد میکنم و با گوجه و سیر مخلوط میکنیم.

خمیر رو پهن میکنیم و سس آماده شده را روی خمیر پهن میکنیم و در فری که از قبل در دمای ۳۷۵ درجه گرم کردیم، قرار میدیم. بعد از حدود یک ربع پیتزا رو بیرون میاریم و پنیر را روی سطح خمیر میریزیم و دوباره در فر قرار میدیم و به مدت یک ربع اجازه می دهیم پنیر آب شود.