خمیر پیتزا ۴۵۰ گرم | پنیر فتا ۱۲۰ گرم |
روغن زیتون ۲ و ۱/۲ پیمانه | فلفل دلمه خرد شده ۱/۲ پیمانه |
سیر تازه ۳ حبه | گوچه چیلی خرد شده ۱ پیمانه |
آویشن خشک ۱/۸ قاشق چایخوری | زیتون خرد شده ۱/۳ پیمانه |
ریحان خشک ۱/۴ قاشق چایخوری | پیاز قرمز خرد شده ۱/۴ پیمانه |
پونه خشک ۱/۲ قاشق چایخوری | جعفری خرد شده ۱ قاشق سوپخوری |
پنیر پیتزا ۱۸۰ گرم |
یک تکه کاغذ روغنی بزرگ را روی سطح میز قرار دهید و روی آن آرد ذرت بپاشید
خمیر پیتزا را با قطر کم و به عرض حدود ۲۵ سانتی متر پهن کنید
۱ و ۱/۲ پیمانه از روغن زیتون را داخل ظرفی بریزید و سیرها را ریز ریز خرد کنید و داخل روغن زیتون بریزید
با برس روی خمیر را از مخلوط روغن زیتون و سیر بمالید ( لبه های خمیر را روغن نزنید )
سبزیجات خشک را مخلوط نمایید و روی سطح خمیر بپاشید
روغن زیتونی که روی خمیر زده اید باعث می شود خمیر تردتر شود و سبزیجات هم روی خمیر جذب شود
کمی نمک و فلفل سیاه تازه ساییده شده نیز روی خمیر بپاشید
پنیر فتا را مکعبی خرد کنید
روی سطح خمیر که سبزیجات ریخته شده است را نیمی از پنیر موتزارلا و پنیر فتا بریزید و خمیر را داخل فر گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا خمیر کمی برشته شود
مابقی روغن زیتون را در تابه بریزید و فلفل دلمه خرد شده را داخل روغن زیتون تفت دهید تا کمی نرم شود
خمیر پیتزای پخته شده که پنیر سطح آن نرم شده است را از فر ارج کنید و فلفل دلمه تفت داده شده را روی سطح پنیر نرم شده پخش کنید
زیتون خرد شده ، گوجه های چیلی نصف شده، پیاز خرد شده ، جعفری تازه خرد شده را نیز در سطح خمیر پخش نمایید
مابقی پنیر موتزارلا را روی مواد بریزید
مجددا پیتزا را در فر گرم قرار دهید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه گریل را روشن کنید تا رویه پیتزا طلایی شود
پیتزا را گرم برش دهید و سرو کنید.
(دمای فر ۲۲۰ درجه)