پیتزا یونانی

 

مواد لازم:

 

خمیر پیتزا               ۴۵۰ گرم پنیر فتا                ۱۲۰ گرم
روغن زیتون              ۲ و ۱/۲ پیمانه فلفل دلمه خرد شده     ۱/۲ پیمانه
سیر تازه                  ۳ حبه گوچه چیلی خرد شده   ۱ پیمانه
آویشن خشک          ۱/۸ قاشق چایخوری زیتون خرد شده            ۱/۳ پیمانه
ریحان خشک            ۱/۴ قاشق چایخوری پیاز قرمز خرد شده        ۱/۴ پیمانه
پونه خشک              ۱/۲ قاشق چایخوری جعفری خرد شده         ۱ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا                   ۱۸۰ گرم

طرز تهیه:

یک تکه کاغذ روغنی بزرگ را روی سطح میز قرار دهید و روی آن آرد ذرت بپاشید

خمیر پیتزا را با قطر کم و به عرض حدود ۲۵ سانتی متر پهن کنید

۱ و ۱/۲ پیمانه از روغن زیتون را داخل ظرفی بریزید و سیرها را ریز ریز خرد کنید و داخل روغن زیتون بریزید

 با برس روی خمیر را از مخلوط روغن زیتون و سیر بمالید ( لبه های خمیر را روغن نزنید )

سبزیجات خشک را مخلوط نمایید و روی سطح خمیر بپاشید

روغن زیتونی که روی خمیر زده اید باعث می شود خمیر تردتر شود و سبزیجات هم روی خمیر جذب شود

کمی نمک و فلفل سیاه تازه ساییده شده نیز روی خمیر بپاشید

پنیر فتا را مکعبی خرد کنید

روی سطح خمیر که سبزیجات ریخته شده است را نیمی از پنیر موتزارلا و پنیر فتا بریزید و خمیر را داخل فر گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا خمیر کمی برشته شود

مابقی روغن زیتون را در تابه بریزید و فلفل دلمه خرد شده را داخل روغن زیتون تفت دهید تا کمی نرم شود

 خمیر پیتزای پخته شده که پنیر سطح آن نرم شده است را از فر ارج کنید و فلفل دلمه تفت داده شده را روی سطح پنیر نرم شده پخش کنید

زیتون خرد شده ، گوجه های چیلی نصف شده، پیاز خرد شده ، جعفری تازه خرد شده را نیز در سطح خمیر پخش نمایید

مابقی پنیر موتزارلا را روی مواد بریزید

مجددا پیتزا را در فر گرم قرار دهید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه گریل را روشن کنید تا رویه پیتزا طلایی شود

پیتزا را گرم برش دهید و سرو کنید.

(دمای فر ۲۲۰ درجه)