کباب برگ خانگی

 

مواد لازم:

گوشت راسته ی گوساله یک ونیم کیلو
پیاز سه عدد درشت
روغن زیتون یک استکان
ماست دو قاشق غذاخوری
زعفران غلیظ دم کشیده به میزان لازم
نمک وفلفل به میزان لازم

طرز تهیه: 

گوشت راسته را از رگ وریشه جدا کرده وراسته ی پاک شده را از طول به چند قسمت ۱۰ سانتی تقسیم می کنیم هر قسمت را روی تخته می خوابانیم وبا برش طولی به شکل چند ورقه به قطرحدود ۱ سانتی متر می بریم
یک ورقه از راسته را روی تخته گذاشته وباپشت کارد سنگین یا ساطور چند ضربه می زنیمتمام قطعه ها را به همین ترتیب آماده کرده سپس پیاز را رنده کرده آبش را می گیریم آب پیاز ،روغن زیتون ،فلفل ودر صورت دلخواه ماست وزعفران را با هم مخلوط کرده وبه راسته ها اضافه کرده و۲۴ ساعت استراحت می دهیم گوشتها را سیخ کرده وکمی با کارد یا ساطور می کوبیم وروی حرارت ملایم کباب می کنیم وگاهی سیخها را بر می گردانیم
کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشده و آبدار باشد. سپس در دیس کشیده وکمی نمک می پاشیم وکمی هم کره روی کباب می گذاریم.
هرگز کباب برگ رو لای نان نگذارید زیرا آب کباب جذب نان شده وکبابمون خشک می شود.