کمپوت گیلاس

‍ 

دستور تهیه :

حدودا یک تا یک و نیم کیلو گیلاس رسیده و سالم رو بشورید و چوبشو جدا کنید(هسته ها جدا نشه)،بذارید در آبکش بمونه و خشک بشه و خیس نباشه.
پنج لیوان آب+یک لیوان شکر رو روی شعله بذارید تا یکی دو جوش بزنه و شکر حل بشه.مقدار شکر رو با توجه به ذائقتون میتونید تغییر بدید.اصلا نباید زیاد بجوشه یا قوام بیاد.بعد بذارید سرد بشه. گیلاسها رو داخل شیشه بریزید،شربت سرد رو روشون بریزید تا شیشه کاملا پر بشه بعد در شیشه رو ببندید.در شیشه ها باید فلزی باشه.حالا شیشه ها رو در یک قابلمه بزرگ بچینید و قابلمه رو با آب سرد پر کنید.آب باید تا روی شیشه ها بیاد،یعنی شیشه ها کاملا داخل آب باشن و بذارید روی شعله متوسط تا به جوش بیاد.از زمانی که به جوش میاد باید حدود بیست دقیقه آروم بجوشن.بعد از این زمان شعله رو خاموش کنید و بذارید نیم ساعت همونجوری در قابلمه بمونن .بعد شیشه ها رو بیرون بیارید و وارونه بذاریدشون،یعنی در شیشه ها پایین و بذارید کاملا در همین حالت سرد بشن.اگر کمپوت خوب هواگیری شده باشه،نباید در این مرحله حباب بزنه و حالت هواکشیدن داشته باشه و این کمپوت رو میتونید چند ماه خارج از یخچال نگه دارید ولی اگر وقتی شیشه رو برگردوندید حباب زد،باید در یخچال نگهش دارید.
بعد از یک روز،کمپوت آمادست.