کیک خیس

مواد لازم:

شکر و روغن مایع و شیر هر کدوم ۱٫۵ لیوان
آرد ۲ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل ۱/۸ ق چ
پودر کاکائو ۴ ق غ سر پر

طرز تهیه:

فر رو از قبل با دمای ۱۸۰ گرم کنید.
ابتدا شکر و روغن مایع و شیر و پودر کاکائو رو در یه ظرفی خوب هم بزنین و یه لیوان از مواد رو کنار بزارین تا بعدا به عنوان سس روی کیک استفاده میشه.
آرد و بکینگ پودر الک شده و وانیل رو به باقی مانده مواد اضافه کنید و تخم مرغ هارو یه دونه یه دونه اضافه کنید و خوب با همزن بزنین. مواد رو داخل یه ظرف از قبل چرب شده بریزید و داخل فر بزارید تا ۴۵ دقیقه بپزد بعد گریل رو روشن کنید تا یه کمی روش سرخ شه. کیک رو داغ داغ بیرون بیارید و ببرید. سس از قبل آماده شده رو روی کیک داغ بریزید. منتظر بمانید کیک سرد شود و سس کاملا جذب کیک شود.
بعد کیک رو تزیین و سرو کنید.