کیک دبل چاکلت

 

‌ ‌
مواد لازم

روغن جامد يا کره : ۱۰۰ گرم
شکر : نصف پیمانه
آرد : ۱ پیمانه
شکلات شیرى : ۷۰ گرم
تخم مرغ : ۳ عدد
وانیل : نصف قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر : ۱ قاشق چای‌خوری
پودر کاکائو : ۲ قاشق غذاخوری سر پر
شیر : ۱/۴ پیمانه
‌‌
طرز تهیه
اول از همه شکلات شیری رو بن ماری مایع کنید. آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کنید و الک کنید. شکر و روغن یا کره هر کدوم رو که میخواهید با وانيل کمی با هم بزنید. یکی یکی تخم مرغها رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. هر کدوم ۳ دقیقه. شکلات خنک شده رو به مایع کیک اضافه کنید و هم بزنید و شیر رو اضافه کنید و هم بزنید. آرد رو در ۳ مرحله اضافه و مخلوط کنید.
قالب ۲۰ سانتی رو چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید. در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه بپزد.