مغز پسته……. ۵۰ گرم
شکر……. ۱/۲ پیمانه
گلاب…… ۱/۴ پیمانه
گلوکز……۱/۴ پیمانه
سفیده تخم مرغ… ۱ عدد
آرد….. مقدار لازم
سفیده تخم مرغ روباهمزن انقد هم بزنید تا پف کنه وفرم بگیره طوری که وقتی ظرف روبرعکس کردیدنریزه
در یک قابلمه شکر و گلاب رومخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشه
گلوکزرو اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط بشن
یک قاشق چایخوری از مواد رو به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا دمای سفیده رو بالا ببره کل سفیده روبه مواد اضافه کنید و هم بزنید
مواد روانقدر هم بزنید تا سفت بشه خیلی مهمه حرارت روخاموش کرده و پسته رو اضافه کنید
یک ربع صبر کنید تا مواد خودش رو بگیره و خنک بشه
روی سطح آرد پاشیده و مواد رو روی سطح آردی پهن کنید و به شکل و اندازه دلخواه فرم بدید
گز رو در یخچال بگذارید تا خنک بشه وبعدبایه چای داغ سروکنید.