گوش فیل

 

طرز تهیه:
ماست یک قاشق شیر نصف لیوان جوش شیرین نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر یک قاشق چای خوری نمک کمی شربت بار ۱قاشق غدا خوری روغن جامد ۲ قاشق غدا خوری ارد تا اندازه ای که خمیر با دست نچسبدهمه مواد رو با هم مخلوط کرده ارد رو کم کم میریزیم تا خمیر خوبی به دست بیاد کمی ورز میدیم ۲ساعت استراحت میدیم سطح رو ارد پاشی کرده خمیر رو ۳میل باز میکنیم به هر شکل دوس دارین برش بزنین تو روغن داغ سرخش کنین وقتی از روغن خارج کردین سریع تو شهد ولرم بندازین ۱دقیقه صبر کنین و از شهد خارج کنین تو سبد بزارین تا شهد اضافیش خارج بشه