▫️۳ عدد بادمجان متوسط
▫️۳ عدد گوجهفرنگی
▫️۲ عدد تخممرغ
▫️۳ تا ۴ حبه سیر
▫️به میزان لازم روغن
▫️به میزان لازم زردچوبه، نمک و فلفل
بادمجانها را بشویید و آنها را خوب خشک کرده، روي شعله اجاقگاز یا روی آتش کباب کنید. دقت کنید که حرارت باید کم باشد. بادمجانها را در حین پخت بچرخانید تا همه جای آنها کبابی شوند.بعد از کباب شدن بادمجانها، پوستشان را جدا کنید، سپس آنها را داخل یک ظرف مناسب بریزید و خوب له کنید،کنار بگذاریددر یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. سیرها را رنده کرده، داخل تابه بریزید. مقداری زردچوبه هم بریزید و تفت دهید. بعد از ۱ تا ۲ دقیقه تخممرغها را داخل تابه بشکنید و خوب هم بزنید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
گوجهفرنگیها را بعدازآنکه شستید و پوست گرفتید، ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا گوجهفرنگیهای خرد شده را داخل آن بریزید و تفت دهید.حال بادمجانهای له شده را به گوجهفرنگی اضافه سپس مخلوط سیر و تخممرغ را اضافه کرده وبه تفت دادن ادامه دهید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. مواد را خوب هم بزنید تا میرزاقاسمی شما آماده شود. بعد از ۲ الی ۳ دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید. میرزا قاسمی آماده شده رو داخل ظرف بریزیدوبانان وپیاز و ریحان و گوجه تزیین کنید.